Вести

Читајте овде најновије вести из нашег спортског друштва

У суботу 22. фебруара 2020. године одржана је Изборна скупштина рукометног клуба ”Обилић” на којој су изабрани нови чланови органа клуба, пошто је постојећим истекао четворогодишњи мандат у периоду од 2016. до 2019. године.

Извештај о раду клуба у претходном циклусу од четри године поднео је досадашњи председник клуба и председник Управног одбора Проф. др Милан Мартић. Финансијски извештај за протеклу годину поднео је спортски директор клуба Милорад Лађаревић, док је извештај Надзорног одбора поднео његов председник Сава Матковић.

Поднете Извештаје скупштина је (присутно 17 од 21 члана) једногласно усвојила, као и Програм рада клуба за 2020. годину.
За више деценијски рад у клубу скупштина се захвалила својим члановима, досадашњем њеном Председнику Богољубу Стојанчеву, и првом капитену и члану Надзорног одбора Бориславу Станисављевићу за све што су учинили за свој клуб, и усвојила предлог да се уместо њих на упражњена места изаберу нови људу из садашњег састава Скупштине.

Скупштина је усвојила нове предлоге за функције у клубу у наредном мандату од четри године, па су једногласно изабрани:

• Председник Скупштине РК ”Обилић” – проф. др Слободан Ристић

• Председник клуба, односно Упавног одбора РК”Обилић” – Љубиша Стоиљковић

• Чланови Управног одбора РК ”Обилић” – Владан Илић, Милорад Лађаревић, Владан Зечевић, Драгиша Пејчић, Влада Живановић, Александар Маринковић, Верољуб Настић и Зоран Лабровић.

• Верољуб Настић и Зоран Лабровић.

• Чланови Надзорног одбора РК ”Обилић” – Сава Матковић, Александар Стојић и Небојша Радић.

Господара Вучића 189
11000, Београд
Србија

011 24-11-198
sdobilic@mts.rs

Copyright

© 2024 SD Obilić. Сва права задржана.